Klassisk Gelato
Vaniglia
(Vanilje)
En lækker hvid vaniljeis fremstillet af gårdmælk fra Kisbæk ved Løgumkloster i Sønderjylland. Der ud over er der tilsat fløde og hjemmelavet vaniljesukker af fair-trade bourbon vanlije fra Madagaskar.
Du kan bruge denne til diverse kager eller til en italiensk Affogato, som består af en kugle vaniljeis hvorefter du hælder en dobbelt espresso henover.
Allergener: Laktose
Fragola
(Jordbær)
Her tilsættes italiensk inspireret is smagen af den danske sommer i form af jordbær.
Allergener: Laktose
Lampone
(Hindbær)
En skøn italiensk inspireret is tilsat hindbær fra det lokale Sørbymagle, hvor Anette og Orla dyrker de fineste økologiske hindbær.
Allergener: Laktose
Pistacchio
I denne lækre gelato er der tilsat ægte italiensk pistacie fra Sicillien med tilsat salt til at fremhæve pistaciens smag.
Allergener: Laktose, Nødder
Gelato al Cioccolato
(Chokolade)
En lækker italiensk inspireret chocoladeis som er blød og lækker. Smagen er intens som en chokolademousse.
Allergener: Laktose
Cioccolato bianca
(Hvid chokolade)
En himmelsk kombination af belgisk hvid chokolade og lækkert italiensk inspireret is.
Allergener: Laktose, Nødder
Stracciatella
En lækker hvid fior di latte fremstillet på den lækre gårdmælk fra Kisbæk med stykker af 70% single origin chokolade fra Peru.
Allergener: Laktose, Nødder
Nocciole
(Hasselnød)
Ristede hasselnødder fra d'Alba i Piemonte giver smagen til denne pragtfulde lysebrune italiensk inspireret is.
Server den gerne til jordbær eller hindbær.
Allergener: Laktose, Nødder, Æg
Nougat
Det er næsten nostalgisk når hjemlavet mandelkrokant tilsættes italiensk inspireret mælkeis. Denne is bringer de fleste tilbage til de gode gamle dage.
Allergener: Laktose, Nødder
Speciel Gelato
Espanola
(Amarena Kirsebær)
En hvid is med lag af lækre søde Amarena kirsebær.
Allergener: Laktose
Menta e Cioccolato
(Mynte is med chokoladestykker)
En frisk og lækker gelato, hvor der er brugt frisk mynte samt tilsat 70% singlemark chokolade fra Peru.
Allergener: Laktose & Nødder
Stracciatella Fragola
(Jordbær Stracciatella)
En dejlig jordbæris tilsat stykker af 70% chokolade.
Allergener: Laktose & Nødder
Ribes Nero
(Solbær)
En intens solbæris som vil være perfekt til dine chokoladekager.
Allergener: Laktose
Espresso e Cioccolato
(Espresso & Chokolade)
En smagsfyldt is lavet på friskbrygget espresso af bønner fra Lavazza. Isen er tilsat 70% chokoladestykker. Denne er et must for dem, der elsker kaffe.
Eller som en italiensk kok fra Napoli sagde efter at have smagt den: "It is like my breakfast"
Allergener: Laktose
Rom & Rosin
(Rom & rosin)
En skøn hvid fior di late (hvid mælkeis), hvor der er tilsat rosiner, som har været lagt i en lage af ægte mørk Plantation rom.
Allergener: Laktose og alkohol
Limone
(Citron)
En frisk mælke is med smag af friskpresset citron. Den er blød og lækker og vil passe perfekt til retter, hvor der er behov for noget syrligt og frisk.
Allergener: Laktose
Coco
(Kokos)
En is fremstillet på kokosmælk og kokos. Denne kan nydes af dem, der ikke tåler mælk eller er veganer, da den ikke indeholder mælk eller andre animalske produkter.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbet
Sorbetto alla Fragola
(Jordbær Sorbet)
En lækker frisk sorbet med jordbær. Med sit tvist af lime bliver den som en Strawberry Daiquiri. Så, hvorfor ikke server den sammen med et glas rom?
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Lampone
(Hindbær Sorbet)
En flot rød hindbær sorbet. Her benyttes selvfølgelig de lækre hindbær fra den lille lokale økologiske bondegård ved Sørbymagle.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto all'Arancia
(Appelsin Sorbet)
I udgangspunktet er denne sorbet med pressede appelsiner gul. Dog kan den også fremstilles med røde appelsiner, når disse er i sæson.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto alla Mango
(Mango Sorbet)
En lækker frisk sorbet med mango. En smag af tropisk sommer.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Ananas
(Ananas Sorbet)
En lækker frisk sorbet med rigtig ananas. Smagen minder meget om den du kender fra en Københavnerstang.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Havtorn Sorbet
Naturligvis er havtorn sorbetten orange. Den har en god syre, der kan neutralisere en fed dessert. Server den evt. sammen med en lækker chokoladekage.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto Kiwi e Arancia
(Kiwi og Appelsin Sorbet)
En lækker frisk sorbet med kiwi og appelsin. Inspirationen til denne kombination opdagede jeg i Kina, som en friskpresset juice. Den fungerer perfekt som frisk sorbet, hvor appelsinernes sødme balancerer kiwiens syrlighed perfekt. Sorbetten har en flot lysegrøn farve.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Lime
En lækker frisk lime sorbet, som god til at rense ganen efter et måltid.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Limone e Basilico
(Citron & Basilikum Sorbet)
En super frisk citron sorbet med et tvist af basilikum. De fleste er vilde med denne, som er kendt i Italien.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Mojito
(Mojito Sorbet)
Hvem sagde Mojito? En lækker frisk lime og myntesorbet, som er dejlig forfriskende. Den kan evt. serveres med rom.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Mele al forno con Cannella
(Bagt Æble med Kanel Sorbet)
Æbler bagt med kanel benyttes til denne dejlige sorbet,
som har en smag i retningen af en Crumble Cake.
Allergener: Ingen (Vegansk)
Sorbetto al Prosecco
(Prosecco Sorbet)
Rigtig italiensk prosecco benyttes til denne sorbet. Benyt den mellem dine retter til at rense tungen.
Allergener: Ingen
Islagkager
Vi fremstiller også islagkager ved bestilling
---
Hvis du ikke fandt din favorit på listen,
så fortvivl ikke.
Måske er det muligt
at få din specielle is eller sorbet fremstillet.
Så spørg endelig, hvis du har andre ønsker.