Lidt hindbær gelato blev fremstillet her til aften. Vidste du at jeg benytter lokale økologiske hindbær fra Orla og Anette fra Sørbymagle?
#gelato
#natureingredients 10 Likes![Kasper Busch Søvndal Kasper Busch Søvndal]()
![Rasmus Gormsen Hansen Rasmus Gormsen Hansen]()
![Thomas Tømrer Jensen Thomas Tømrer Jensen]()
![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
#gelato
#natureingredients 10 Likes

I dag har jeg fremstillet vanilje gelato ud fra min hjemmelavede vaniljesukker af fairtrade vanilje fra Madagaskar.
Den smager himmelsk 😊 1 Comments
Signe Liza Thorlaksen Hvad tror du der ligger på begge sider af Jacob
Simony Gourmet Is Signe Liza Thorlaksen dig? 😂
Signe Liza Thorlaksen Simony Gourmet Is - tosse - Vanilie i den beste kvalitet 22 Likes ![Lise Rode Lise Rode]()
![Johnny Løvstad Johnny Løvstad]()
![Hechmann Running Hechmann Running]()
![Merete Jensen Merete Jensen]()
Den smager himmelsk 😊 1 Comments

Lige inden nytår har jeg fremstillet min lækre ananas sorbet, som smager ligesom en københavner stang. Bare meget bedre. Godt nytår 🍍🍍🍍🍍
Supplerer den eventuelt med min kokos is 🥳🥳🥳 2 Comments
Paw Johnny Pedersen Har du åbent imorgen og har du evt noget pistachie is på lager, eller er det ikke lige sæson?
Simony Gourmet Is Paw Johnny Pedersen Jeg er hjemme i morgen, men har ikke pistacie på lager :-)
Paw Johnny Pedersen Simony Gourmet Is OK jeg kigger forbi imorgen omkring 13, hvis det ikke er for sent, så finder vi bare en anden variant af smag😊 14 Likes ![Slagelse VinKompagni Slagelse VinKompagni]()
![Charlotte Simonÿ Charlotte Simonÿ]()
![Naja Sophie Ventrup Skou Naja Sophie Ventrup Skou]()
![Merete Jensen Merete Jensen]()
Supplerer den eventuelt med min kokos is 🥳🥳🥳 2 Comments

Vi nærmer os slutningen af 2022. Dette har for mig været et super intenst år, hvor jeg har mødt endnu flere glade kunder. En stor tak til alle jer, som givet feedback til mine produkter, efter I har nydt min is. Det kan være efter I har nydt isen for jer selv eller efter et vellykket arrangement, hvor min is har været en del af jeres menu. Jeg håber at se jer alle igen i det nye år.
Året 2022 ble Read More 5 Comments
Morten Buus Et kæmpe tillykke med 2022 og en super spændende rejse i er på 👍 det har været en udsøgt fornøjelse at være med i projektet og være med til at arbejde sammen med jer om at brede jeres fantastiske produkter yderligere ud. Jeg ser frem til et spændende 2023 og vil ønske jer et rigtigt godt nytår 🍾 🎇 vi ses!
Simony Gourmet Is Morten Buus Det håber jeg 🙏 Hils Trine mange gange og selvfølgelig også din familie
Morten Buus Det gør jeg, og det må du også gøre 🥰 47 Likes ![Nyderiet Nyderiet]()
![Tom Christensen Tom Christensen]()
![Ole Bo Jensen Ole Bo Jensen]()
![Julia Hinderberger Julia Hinderberger]()
Året 2022 ble Read More 5 Comments

Photos from Simony Gourmet Is's post Så er der den lækreste prosecco sorbet klar til din nytårsmenu 12 Likes ![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
![Herdis Lauritsen Herdis Lauritsen]()
![Pernille Barhny Hansen Pernille Barhny Hansen]()
![Ulrich Kolberg Ulrich Kolberg]()

God morgen til jer alle fra mit køkken, hvor jeg i dag fremstiller denne Mojito sorbet med rom, mynte og lime. Godt nytår. 3 Comments
Lone Jørgensen Dejligt. Du opfinder SÅ meget lækkert.
Godt nytår til dig også 🍧🍨🎆😊
Simony Gourmet Is Lone Jørgensen tak og i lige måde
Signe Liza Thorlaksen Lars Simonÿ - det siger du nu 😜 24 Likes ![Ella Brandt Simonÿ Ella Brandt Simonÿ]()
![Julie Christensen Julie Christensen]()
![Johnny Løvstad Johnny Løvstad]()
![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
Godt nytår til dig også 🍧🍨🎆😊


I dag er der igen min berømte chokolade gelato på lager. Smager som chokolade mousse. Som en udenlandsk kunde for få dage siden fortalte smagte som Häagen-Dazs 😊 1 Comments
Signe Liza Thorlaksen Den er bedre end Haagen - Dazs 8 Likes ![Henrik Dørum Henrik Dørum]()
![Eva Edelfeldt Eva Edelfeldt]()
![Slagelse VinKompagni Slagelse VinKompagni]()
![Camilla Winther Camilla Winther]()
2 Comments
Elin Agerskov Super flot stilrent logo 👍
Simony Gourmet Is Super tak. Det er designet af Lise Rasted fra http://prikke.dk/ :-)
Ulrich Kolberg Nicklas Kolberg 12 Likes ![Gitte Johansen Gitte Johansen]()
![Charlotte Obel Schneider Charlotte Obel Schneider]()
![Carl Johan Simonÿ Carl Johan Simonÿ]()
![Camilla Kjeldgaard Øgendahl Camilla Kjeldgaard Øgendahl]()

Lidt hindbær gelato blev fremstillet her til aften. Vidste du at jeg benytter lokale økologiske hindbær fra Orla og Anette fra Sørbymagle?
#gelato
#natureingredients 10 Likes![Kasper Busch Søvndal Kasper Busch Søvndal]()
![Rasmus Gormsen Hansen Rasmus Gormsen Hansen]()
![Thomas Tømrer Jensen Thomas Tømrer Jensen]()
![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
#gelato
#natureingredients 10 Likes

I dag har jeg fremstillet vanilje gelato ud fra min hjemmelavede vaniljesukker af fairtrade vanilje fra Madagaskar.
Den smager himmelsk 😊 1 Comments
Signe Liza Thorlaksen Hvad tror du der ligger på begge sider af Jacob
Simony Gourmet Is Signe Liza Thorlaksen dig? 😂
Signe Liza Thorlaksen Simony Gourmet Is - tosse - Vanilie i den beste kvalitet
22 Likes
![Lise Rode Lise Rode]()
![Johnny Løvstad Johnny Løvstad]()
![Hechmann Running Hechmann Running]()
![Merete Jensen Merete Jensen]()
Den smager himmelsk 😊 1 Comments

Lige inden nytår har jeg fremstillet min lækre ananas sorbet, som smager ligesom en københavner stang. Bare meget bedre. Godt nytår 🍍🍍🍍🍍
Supplerer den eventuelt med min kokos is 🥳🥳🥳 2 Comments
Paw Johnny Pedersen Har du åbent imorgen og har du evt noget pistachie is på lager, eller er det ikke lige sæson?
Simony Gourmet Is Paw Johnny Pedersen Jeg er hjemme i morgen, men har ikke pistacie på lager :-)
Paw Johnny Pedersen Simony Gourmet Is OK jeg kigger forbi imorgen omkring 13, hvis det ikke er for sent, så finder vi bare en anden variant af smag😊
14 Likes
![Slagelse VinKompagni Slagelse VinKompagni]()
![Charlotte Simonÿ Charlotte Simonÿ]()
![Naja Sophie Ventrup Skou Naja Sophie Ventrup Skou]()
![Merete Jensen Merete Jensen]()
Supplerer den eventuelt med min kokos is 🥳🥳🥳 2 Comments

Vi nærmer os slutningen af 2022. Dette har for mig været et super intenst år, hvor jeg har mødt endnu flere glade kunder. En stor tak til alle jer, som givet feedback til mine produkter, efter I har nydt min is. Det kan være efter I har nydt isen for jer selv eller efter et vellykket arrangement, hvor min is har været en del af jeres menu. Jeg håber at se jer alle igen i det nye år.
Året 2022 blev mit produktionskøkken færdig og det har skabt for mig en masse muligheder. Det er f.eks. at producere endnu mere is. Men også at komme lidt mere professionelt ud, som julemarked hos Dyrehøj Vingård, Sommerlyd samt Slagelse Erhvervs Award. Jeg håber, at jeg får mulighed for at dukke op ved flere events i det nye år.
Nye spændende produkter blev også lanceret i det nye år. Her har bl.a. min Gelato a la Mande været populær. På julemarked hos Dyrehøj Vingård fik ca. 600 personer lov til gratis at smage denne variant. Isen var fremstillet af risotto ris, mascarpone, hjemlavet vaniljesukker, mandler, gårdmælk fra Kisbæk samt italiensk amarena kirsebær. Salget af denne har været fantastisk.
Jeg vil også gerne sende en stor tak til alle de leverandører, som gør at min is er fantastisk. Det drejer sig bl.a. om Kisbæk Gårdmælk, som hver tirsdag klokken 20:30 kommer og leverer frisk gårdmælk til min produktion samt de kunder som elsker god og frisk mælk. Også Orla og Anette fra Overdrevsvej i Sørbymagle skal have en stor tak for de lækreste økologiske hindbær.
Året var også en rejse sammen med Destination Sjælland, som har givet mig inspiration til at komme længere ud end bare til Ingemannsvej 4 i Slagelse. Dette har jeg været meget taknemligt over. Dette gav mig også mulighed for at etablere et samarbejde med Buus & Co, som for alvor gav mig tiltro på at jeg havde et godt produkt samt idéer til, hvordan jeg kan udvikle din lille virksomhed, så den kan give alle jer endnu flere gode oplevelser samt fantastisk is.
Jeg ønsker jer alle et fantastisk 2023.
@destinationsjaelland.dk Morten Buus @kisbaekgaardmaelk @cafe_dyrehoj 5 Comments
Morten Buus Et kæmpe tillykke med 2022 og en super spændende rejse i er på 👍 det har været en udsøgt fornøjelse at være med i projektet og være med til at arbejde sammen med jer om at brede jeres fantastiske produkter yderligere ud. Jeg ser frem til et spændende 2023 og vil ønske jer et rigtigt godt nytår 🍾 🎇 vi ses!
Simony Gourmet Is Morten Buus Det håber jeg 🙏 Hils Trine mange gange og selvfølgelig også din familie
Morten Buus Det gør jeg, og det må du også gøre 🥰
47 Likes
![Nyderiet Nyderiet]()
![Tom Christensen Tom Christensen]()
![Ole Bo Jensen Ole Bo Jensen]()
![Julia Hinderberger Julia Hinderberger]()
Året 2022 blev mit produktionskøkken færdig og det har skabt for mig en masse muligheder. Det er f.eks. at producere endnu mere is. Men også at komme lidt mere professionelt ud, som julemarked hos Dyrehøj Vingård, Sommerlyd samt Slagelse Erhvervs Award. Jeg håber, at jeg får mulighed for at dukke op ved flere events i det nye år.
Nye spændende produkter blev også lanceret i det nye år. Her har bl.a. min Gelato a la Mande været populær. På julemarked hos Dyrehøj Vingård fik ca. 600 personer lov til gratis at smage denne variant. Isen var fremstillet af risotto ris, mascarpone, hjemlavet vaniljesukker, mandler, gårdmælk fra Kisbæk samt italiensk amarena kirsebær. Salget af denne har været fantastisk.
Jeg vil også gerne sende en stor tak til alle de leverandører, som gør at min is er fantastisk. Det drejer sig bl.a. om Kisbæk Gårdmælk, som hver tirsdag klokken 20:30 kommer og leverer frisk gårdmælk til min produktion samt de kunder som elsker god og frisk mælk. Også Orla og Anette fra Overdrevsvej i Sørbymagle skal have en stor tak for de lækreste økologiske hindbær.
Året var også en rejse sammen med Destination Sjælland, som har givet mig inspiration til at komme længere ud end bare til Ingemannsvej 4 i Slagelse. Dette har jeg været meget taknemligt over. Dette gav mig også mulighed for at etablere et samarbejde med Buus & Co, som for alvor gav mig tiltro på at jeg havde et godt produkt samt idéer til, hvordan jeg kan udvikle din lille virksomhed, så den kan give alle jer endnu flere gode oplevelser samt fantastisk is.
Jeg ønsker jer alle et fantastisk 2023.
@destinationsjaelland.dk Morten Buus @kisbaekgaardmaelk @cafe_dyrehoj 5 Comments

Photos from Simony Gourmet Is's post
Så er der den lækreste prosecco sorbet klar til din nytårsmenu
12 Likes
![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
![Herdis Lauritsen Herdis Lauritsen]()
![Pernille Barhny Hansen Pernille Barhny Hansen]()
![Ulrich Kolberg Ulrich Kolberg]()

God morgen til jer alle fra mit køkken, hvor jeg i dag fremstiller denne Mojito sorbet med rom, mynte og lime. Godt nytår.
3 Comments
Lone Jørgensen Dejligt. Du opfinder SÅ meget lækkert.
Godt nytår til dig også 🍧🍨🎆😊
Simony Gourmet Is Lone Jørgensen tak og i lige måde
Signe Liza Thorlaksen Lars Simonÿ - det siger du nu 😜
24 Likes
![Ella Brandt Simonÿ Ella Brandt Simonÿ]()
![Julie Christensen Julie Christensen]()
![Johnny Løvstad Johnny Løvstad]()
![Jeanne Løf Jeanne Løf]()
Godt nytår til dig også 🍧🍨🎆😊


I dag er der igen min berømte chokolade gelato på lager. Smager som chokolade mousse. Som en udenlandsk kunde for få dage siden fortalte smagte som Häagen-Dazs 😊
1 Comments
Signe Liza Thorlaksen Den er bedre end Haagen - Dazs
8 Likes
![Henrik Dørum Henrik Dørum]()
![Eva Edelfeldt Eva Edelfeldt]()
![Slagelse VinKompagni Slagelse VinKompagni]()
![Camilla Winther Camilla Winther]()
2 Comments
Elin Agerskov Super flot stilrent logo 👍
Simony Gourmet Is Super tak. Det er designet af Lise Rasted fra http://prikke.dk/ :-)
Ulrich Kolberg Nicklas Kolberg
12 Likes
![Gitte Johansen Gitte Johansen]()
![Charlotte Obel Schneider Charlotte Obel Schneider]()
![Carl Johan Simonÿ Carl Johan Simonÿ]()
![Camilla Kjeldgaard Øgendahl Camilla Kjeldgaard Øgendahl]()
